download

Utilizarea site-ului www.intec-automatizari.ro de catre Dvs. este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos (denumite in continuare „Conditii generale"), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, Dvs. acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti cu SC INTEC AUTOMATIZARI SRL, sau cu angajatii sai.

Drepturi de proprietate intelectuala

SC INTEC AUTOMATIZARI SRL este proprietarul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, documentatiile tehnice si / sau non-tehnice, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC INTEC AUTOMATIZARI SRL sau a unor terti care au autorizat SC INTEC AUTOMATIZARI SRL sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale informatiilor / documentelor disponibile pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC INTEC AUTOMATIZARI SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamei de produse si servicii SC INTEC AUTOMATIZARI SRL distribuite in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea SC INTEC AUTOMATIZARI SRL.

SC INTEC AUTOMATIZARI SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SC INTEC AUTOMATIZARI SRL sau a angajatilor sai.

Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.intec-automatizari.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SC INTEC AUTOMATIZARI SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, va rugam sa ne contactati la office@intec-automatizari.ro.

SC INTEC AUTOMATIZARI SRL nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor hyperlink-uri catre alte site-uri si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. in nici un caz SC INTEC AUTOMATIZARI SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este pur informativ si prezentat fara nici o garantie, de nicio natura. Informatiile asupra produselor, serviciilor, si caracteristicilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC INTEC AUTOMATIZARI SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.

Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. in caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea conditiilor generale

SC INTEC AUTOMATIZARI SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

Denumiri comerciale

Cooper; Cooper B-Line; Cooper Bussmann; Cooper Crouse-Hinds; Cooper Lighting; Cooper Menvier; Cooper Power Systems; Cooper Power Systems; Cooper Wiring Devices, sunt denumiri comerciale formale ale Cooper Industries, Inc.; Cooper B-Line, Inc; Cooper Bussmann, Inc.; Cooper Crouse-Hinds, Inc.; Cooper Lighting, Inc.; Cooper Safety, Inc.; Cooper Power Systems, Inc.; Cooper Power Systems, Inc.; Cooper Wiring Devices, Inc.

Marci inregistrate

Denumirile / brand-urile care sunt scrise cu caractere aldine (bold) sau care sunt marcate cu simbolul ® sunt marci inregistrate de catre Cooper Industries, Inc. sau de filialele sale si includ: Airetool®, Apex®, Arktite®, Arrow-Hart®, AtLite®, Blessing®, B-Line®, Buckeye®, Busch®, Buss®, Bussmann®, Cam-Lok®, Campbell®, CAPRI-CODEC®,CEAG®, CEAG®, Champ®, Cleco®, Coiltronics®, Condulet®,CORELITE®, CRESCENT®, CROMPTON®, Crouse-Hinds®, CSA®, DGD®,Diamond®, Doler®, Eagle®, Edison®, Edison Pro®, Eletromec®,EMERALD®, Erem®, Fail-Safe®, Fusetron®, Fulleon®, Gardner-Denver®, Gardotrans®, H.K. Porter®, Halo®, Hart-Lock®,Hazard-Gard®, Iris®, JSB®, KAHNETICS®, Karp®, Kotthaus®,Kyle®, Low-Peak®, Lufkin®, Lumark®, Lumière®, Luminox®,Magnum®, Master Power®, McGraw-Edison®, Menvier®, Mercury®, Metalux®, Molded Products®, MWS®, NEO-RAY®, Nicholson®, Nugelec®, Plumb®, Portfolio®, Power-Lock®, Pretronica®, Quackenbush®, Recoules®, REGENT®, Rotor®, Royer®, RTE®,Scantronic®, Shock Sentry®, SpecOne®, Stuhr®, Super Spec®,Sure-Lites®, Surg®, Thepitt®, Transmould®, Univel®, USL.®,Utica®, Weller®, Western Power®, Wire-Wrap®, Wiss®, Xcelite®.

Denumirile / brand-urile care sunt scrise cu caractere aldine (bold) sau care sunt marcate cu simbolul TM sunt marci neinregistrate si includ: Assembly Systems, AtLiteTM, BlessingTM, B&STM, Capri-CodecTM, Cooper AutomationTM, CoreliteTM, CromptonTM, CSATM, CUBEFuseTM, EMSATM, Fail-SafeTM, GetaTM, Hazard-GardTM, IrisTM, KahneticsTM, KearneyTM, LumiereTM, LuminoxTM, MetronixTM, Molded ProductsTM, MyersTM, Neo-RayTM, NOVATM, NugelecTM, OptianceTM, PolytronTM, PortfolioTM, PretronicaTM, QuackenbushTM, RecoulesTM, RoyerTM, SCADATM, SpecOneTM, ThepittTM, TransmouldTM, UnivelTM, USLTM and Western PowerTM.

Marcile Gardner-Denver and SurgX sunt inregistrate de catre Gardner Denver Machinery Inc. si SurgX Corporation, si sunt utilizate de Cooper sub licenta. PowerStor este utilizata cu acordul PowerStor Corporation.